Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Περιεχόμενα

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. 1

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. 1

Υπεύθυνος Επεξεργασίας. 2

Σκοπός της παρούσας πολιτικής. 2

Πότε χρειάζεται να μας δώσετε προσωπικά σας στοιχεία.. 3

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας : (Διεύθυνση IP , URL, Browser, OS). 3

Πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα – Πολιτική cookies. 3

Όταν μας στέλνετε μηνύματα μέσω φόρμας επικοινωνίας. 4

Όταν συμπληρώνετε το ερωτηματολόγιο για την αποστολή προσφοράς. 5

Στοιχεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών ή λογαριασμών πληρωμών. 5

Λήψη αυτοματοποιημένης απόφασης- Ευαίσθητα δεδομένα (δεδομένα ειδικών κατηγοριών)  6

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ-GDPR); 6

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ. 6

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ. 6

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ. 7

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ. 7

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ. 7

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ. 7

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ. 8

Τρόπος άσκησης των άνω δικαιωμάτων: 8

Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων. 8

Ποιοι μπορεί να είναι αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων; 8

Διαβιβάσεις σε τρίτες χώρες. 9

Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. 9

Υπερσυνδέσεις (Links). 9

Ενημέρωση και τροποποίηση. 10

 

 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η GDPR-Group θεωρεί τα προσωπικά σας δεδομένα πολύ σοβαρή υπόθεση και γι’ αυτό συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία του Νόμου  4624/19, του Ν. 3471/2006 καθώς και στον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR).

Η GDPR-Group δεσμεύεται για την πλήρη εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας και των Ευρωπαϊκών κανονισμών λαμβάνοντας υπόψη την υιοθέτηση των κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η πολιτική αυτή ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από την ιστοσελίδα :

https://gdprgroup.gr

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Από κοινού υπεύθυνοι επεξεργασίας για τα προσωπικά σας δεδομένα για την ιστοσελίδα αυτή είναι η Μαγδαληνή Σκόνδρα (Φράγκων 1-Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310540980, e-mail: [email protected] ) και ο Αλέξανδρος Προδαφίκας (Ιφιγενείας 3-Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310542542, e-mail: [email protected] ), εφεξής καλούμενοι  “GDPR GROUP”.

Σκοπός της παρούσας πολιτικής.

Σκοπός της πολιτικής μας είναι να αποτυπωθούν με όσο το δυνατόν πιο απλό, κατανοητό και συνοπτικό τρόπο τα εξής:

  • Ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε μέσω του ιστότοπού μας, για ποιο σκοπό και με ποια νομική βάση
  • Για πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας
  • Ποιοι είναι οι αποδέκτες των δεδομένων σας
  • Ποια είναι τα δικαιώματά σας και πώς μπορείτε να τα ασκήσετε
  • Ποια έννομα συμφέροντά μας επιδιώκουμε
  • Τι ισχύει για τη συγκατάθεσή σας όταν είναι απαραίτητη
  • Τι ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies
  • Τι ισχύει για τις Ειδικές κατηγορίες δεδομένων
  • Υπερ-σύνδεσμοι (links)

Πότε χρειάζεται να μας δώσετε προσωπικά σας στοιχεία

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας : (Διεύθυνση IP , URL, Browser, OS)

Η GDPR GROUP μπορεί να εντοπίσει τη διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο υπολογιστής ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή αποκτά πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα μας. Αυτό οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το διαδίκτυο και στόχο έχει τη διασφάλιση των δικτύων από κακόβουλες ενέργειες. Για τον ίδιο λόγο, η λειτουργία αυτή συλλέγει πληροφορίες για τον τύπο του περιηγητή (browser) και το λειτουργικό σύστημα (windows, android, iOS κλπ) του χρήστη. Οι πληροφορίες αυτές, δεν είναι δυνατόν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα και αποθηκεύονται για το ελάχιστο αναγκαίο διάστημα για την ασφάλεια των δικτύων. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες, δεν απαιτούν την προηγούμενη συγκατάθεσή σας πριν τη λήψη τους, καθώς είναι αναγκαίες για την ασφαλή και ορθή λειτουργία κάθε ιστοσελίδας.

Νόμιμη βάση για την χρήση των στοιχείων σας αυτών είναι το έννομο συμφέρον μας για την ορθή και ασφαλή λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Έχετε το δικαίωμα εναντίωσης στη χρήση αυτών των στοιχείων σας για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας, εφόσον τα δικαιώματα και οι ελευθερίες σας υπερισχύουν των εννόμων συμφερόντων μας ή της αναγκαιότητας συλλογής των δεδομένων για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών μας αξιώσεων. Για τον τρόπο άσκησης του δικαιώματος αυτού, δείτε παρακάτω στο κεφάλαιο «δικαιώματα».

 

Πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα – Πολιτική cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων / κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Τα cookies διαχωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες αναλόγως του σκοπού που εξυπηρετούν και του τρόπου που λειτουργούν, όπως πχ το να διευκολύνουν την περιήγησή σας από την μια ιστοσελίδα στην άλλη, να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας και γενικά να βελτιώνουν την εμπειρία περιήγησής σας.

Τα cookies και οι λοιπές παρεμφερείς τεχνολογίες ιχνηλατών, διέπονται από την e‐privacy Οδηγία ΕΚ 2002/58, που ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο από τον Ν.3471/2006, και συμπληρωματικά  από τον ΕΕ 2016/679 Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) αλλά και από τον Ν.4624/2019.

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies δύο κατηγοριών:

  • Απαραίτητα

Ως  απαραίτητα  cookies  εννοούμε όσα έχουν  αξιολογηθεί  ως  απαραίτητα  υπό  τεχνική  –  λειτουργική άποψη,  καθώς  χωρίς  αυτά  δεν  μπορεί  να  πραγματοποιηθεί  (ασφαλής)  σύνδεση  στην ιστοσελίδα  για την πραγματοποίηση της σύνδεσης στην ιστοσελίδα ή εν γένει για την παροχή της  υπηρεσίας  διαδικτύου που ζήτησε συγκεκριμένα ο χρήστης (πχ τοποθέτηση προϊόντων στο καλάθι αγορών).  Για  τα   cookies  αυτής της κατηγορίας, ο νόμος  δεν  απαιτεί  την προηγούμενη συγκατάθεσή σας. Για όλες τις άλλες κατηγορίες cookies και σύμφωνα με το Ν.3471/2006, αρ. 4, παρ. 5,  η εγκατάσταση των «cookies» επιτρέπεται μόνο αν ο συνδρομητής ή χρήστης έχει δώσει τη συγκατάθεση του μετά από σαφή και εκτενή ενημέρωσή του.

  • Επίδοσης (στατιστικής ανάλυσης)

Εφόσον παρέχετε τη συγκατάθεσή σας η GDPR GROUP χρησιμοποιεί cookies για τη στατιστική ανάλυση της λειτουργίας της ιστοσελίδας, τη μέτρηση της επισκεψιμότητας και ορισμένων άλλων στοιχείων αποτελεσματικότητας της λειτουργίας της σελίδας, τα οποία μας παρέχονται σε μορφή που δεν είναι δυνατόν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα.

Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις cookies που εγκαθίστανται από την ιστοσελίδα  μας,  πατώντας  στην  σχετική  καρτέλα  «Διαχείριση των  COOKIES»,  η  οποία  βρίσκεται στο κάτω μέρος της  ιστοσελίδας μας.

Αναλυτική ενημέρωση για τα χρησιμοποιούμενα cookies, την λειτουργία που αυτά επιτελούν ανά κατηγορία, τη διάρκειά τους και τους αποδέκτες τους, μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Όταν μας στέλνετε μηνύματα μέσω φόρμας επικοινωνίας

Μπορείτε να υποβάλετε το μήνυμα σας στην ιστοσελίδα μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να δηλώσετε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση, ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να απαντήσουμε στο μήνυμά σας. Νόμιμη βάση για την χρήση αυτών των στοιχείων σας είναι το έννομο συμφέρον μας να απαντάμε στα μηνύματα των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, και σε περίπτωση που μέσω του μηνύματός σας ζητάτε να συνάψουμε κάποια σύμβαση μεταξύ μας (πχ συνεργασίας), νόμιμη βάση μας για την χρήση των στοιχείων σας είναι η λήψη μέτρων κατ’ αίτησή σας πριν από τη σύναψη σύμβασης.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί / θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε. Αντίθετα, τα δεδομένα θα καταχωρηθούν σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα μας σταλούν. Το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου για να ταξιδεύει με ασφάλεια και αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές αφού παραληφθεί.

Θα διατηρήσουμε το μήνυμα σας στο ηλεκτρονικό γραμματοκιβώτιο μας για 12 μήνες από την τελευταία επικοινωνία, εκτός αν περιλαμβάνει παραγγελία σας προς εμάς, οπότε και θα διατηρηθεί έως 5 έτη μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας, προς το σκοπό της απόδειξης της συναλλαγής μας και της θεμελίωσης/άσκησης νομικών αξιώσεων που μπορεί να προκύψουν εκατέρωθεν εντός του προβλεπόμενου χρόνου παραγραφής.

 

Όταν συμπληρώνετε το ερωτηματολόγιο για την αποστολή προσφοράς

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, θα πρέπει να μας δώσετε μιας σειρά από πληροφορίες ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μία εξατομικευμένη προσφορά υπηρεσιών μας για τις δικές σας ανάγκες.  Στην  περίπτωση αυτή, η νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας, είναι η δική σας αίτηση για σύναψη σύμβασης μαζί μας. Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που μας δίνετε ενσωματώνοντάς τα σε μία προσφορά μας, που θα σας αποστείλουμε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώσατε. Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσει συνεργασία μεταξύ μας, τα στοιχεία σας θα τηρηθούν για διάστημα 1 έτους, μετά το οποίο θα διαγραφούν από τα αρχεία μας. Στα στοιχεία σας αυτά πρόσβαση θα έχουν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες μας, που έχουν δεσμευτεί με σύμβαση εχεμύθειας κι εμπιστευτικότητας, καθώς και τήρησης της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων και επαγγελματικών σας απορρήτων.

 

Λήψη αυτοματοποιημένης απόφασης- Ευαίσθητα δεδομένα (δεδομένα ειδικών κατηγοριών)

Δεν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων που μπορεί να έχουν έννομες συνέπειες ή άλλες σημαντικές συνέπειες για σας, ούτε δημιουργούμε προφίλ για σας με βάση τα προσωπικά σας δεδομένα.

Δεν συλλέγουμε δεδομένα ειδικών κατηγοριών (ευαίσθητα). Σε περίπτωση που εσείς μας αποστέλλετε τέτοια δεδομένα σας, ενώ αυτά δεν είναι απαραίτητα και δεν υπάρχει νόμιμη βάση επεξεργασίας εκ μέρους μας γι’ αυτά, θα τα διαγράψουμε αμέσως.

 

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ-GDPR);

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ

Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε αν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, αποτέλεσαν ή θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας και σε κάθε περίπτωση να απαιτήσετε από την GDPR GROUP τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν αυτά είναι ανακριβή, ή τη συμπλήρωση αυτών σε περίπτωση ελλείψεων. Κατά την ενημέρωση των προσωπικών σας στοιχείων, ενδέχεται να σας ζητηθεί να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ

Μπορείτε να λαμβάνετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν σε ηλεκτρονική μορφή. Το δικαίωμα σας αυτό ισχύει:

Α) εφόσον τα παρείχατε οι ίδιοι

Β)είτε δίνοντας τη συγκατάθεση σας

Γ)είτε για την σύναψη σύμβασης μαζί μας.

Θα τα παραλάβετε  σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο (δηλαδή σε έναν τύπο ηλεκτρονικού αρχείου ευρέως χρησιμοποιούμενο και εύκολα αναγνώσιμο από τα κοινά λογισμικά), καθώς και να τα διαβιβάζετε ή να ζητάτε την διαβίβαση τους από εμάς σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, αρκεί αυτό, να μη επηρεάζει δυσμενώς τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων προσώπων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ

Υπό τις προϋποθέσεις του νόμου μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις τον περιορισμό της επεξεργασίας που αυτά υφίστανται. Δεν μπορούν να διαγραφούν προσωπικά δεδομένα που οφείλουμε να διατηρούμε εξαιτίας νομικών υποχρεώσεων. Διαγραφή προσωπικών δεδομένων που είναι αναγκαία για την εκτέλεση σύμβασης, μπορεί να οδηγήσουν σε ακύρωση της σύμβασης ή αδυναμία εκτέλεσής της.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ

Έχετε δικαίωμα να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν.

Αυτό το δικαίωμα σας ισχύει εφόσον ο λόγος της επεξεργασίας τους εκ μέρους μας είναι το έννομο συμφέρον μας και εσείς έχετε αντίρρηση που οφείλεται σε οποιαδήποτε ιδιαίτερη κατάσταση σας (για προσωπικούς, επαγγελματικούς ή κοινωνικούς λόγους).

Αυτό ισχύει προκειμένου για τα στοιχεία που συλλέγονται αυτόματα κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο, και στην ιστοσελίδα μας, καθώς και όταν μας αποστέλλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας ή όταν λαμβάνετε newsletter ως εγγεγραμμένος χρήστης που διατηρεί λογαριασμό στο κατάστημά μας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό  επεξεργασίας των δεδομένων σας.

Αυτό θα ισχύει εφόσον αμφισβητείτε την ακρίβεια των δεδομένων σας και μέχρι να το επαληθεύσουμε, όταν θεωρείτε ότι η επεξεργασία που γίνεται είναι παράνομη, όταν δεν τα χρειαζόμαστε πια, ή όταν έχετε ασκήσει το δικαίωμα εναντίωσης.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τη συγκατάθεση που μας δώσατε, έχετε το δικαίωμα να την ανακαλείτε ελεύθερα, οποτεδήποτε, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα, και χωρίς να υποστείτε οποιαδήποτε συνέπεια σε άλλες υπηρεσίες που σας παρέχουμε για άλλους λόγους (πχ βάσει σύμβασης πώλησης προϊόντων μας).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση που κρίνετε ότι τα δεδομένα σας υφίστανται μη νόμιμη επεξεργασία. Η Αρχή συνιστά να   έρχεστε πρώτα σε επαφή μαζί μας για να υποβάλλετε οποιοδήποτε παράπονο ή αίτημα σας. Μπορείτε να το κάνετε δωρεάν, με email στο  [email protected].gr).  Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματος σας. Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από την απάντηση μας, μπορείτε να υποβάλλετε την καταγγελία σας στην Αρχή (Λ. Κηφισίας 1-3, 115 23 Αθήνα, τηλ. 210- 6475600, www.dpa.gr, email: [email protected]).

Τρόπος άσκησης των άνω δικαιωμάτων:

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, καθώς και για κάθε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε υποβάλλετε αίτημα στο [email protected]gr .

Είναι πιθανόν να χρειαστεί να σας ζητήσουμε στοιχεία ταυτοποίησής σας πριν απαντήσουμε, ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν ασκεί κάποιος άλλος δικό σας δικαίωμα.

Κατά κανόνα, το αίτημά σας θα ικανοποιείται, εντός μηνός από την παραλαβή του, ή αν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο, θα ενημερώνεστε σχετικά τουλάχιστον εντός μηνός για την καθυστέρηση που μπορεί να συνεπάγεται η πολυπλοκότητα του αιτήματος.

Οι πληροφορίες και όλες οι σχετικές ενέργειες απάντησης στα αιτήματα σας παρέχονται δωρεάν, εκτός αν είναι υπερβολικά ή επαναλαμβανόμενα.

 

Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

Τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς θα τηρούνται/αποθηκεύονται από εμάς μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο μας έχετε κοινοποιήσει τα δεδομένα σας και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις.

Εάν μας δώσατε τα στοιχεία σας για να απαντήσουμε σε κάποιο ερώτημα σας, θα τα κρατήσουμε για έξι μήνες από τότε που σας στείλαμε την απάντηση μας, ώστε να σας εξυπηρετούμε γρηγορότερα σε τυχόν επόμενο ερώτημα σας. Κάθε φορά που θα υποβάλλετε νέο ερώτημα θα ισχύει νέα περίοδος διατήρησης έξι μηνών από την απάντηση μας.

Αν μας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για αυτόν τον σκοπό μέχρις ότου ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας.

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή με ισχύ για το μέλλον.

Τα λοιπά προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται μόνο για όσο  χρονικό διάστημα είναι αναγκαίο για το σκοπό που συλλέχθηκαν, κατά τις διακρίσεις που αναφέρονται στις ανωτέρω περιπτώσεις χρήσης τους.

Ποιοι μπορεί να είναι αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων;

  • Πρόσβαση στα δεδομένα έχουν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της GDPR GROUP, όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Ενδέχεται στα δεδομένα σας να δώσουμε κατά περίπτωση πρόσβαση σε συνεργάτες μας, που παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε μας (όπως πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων, διαχείρισης ιστοσελίδας, πάροχοι μηχανογραφικής υποστήριξης , εταιρίες μεταφορών, πάροχοι μαζικής αποστολής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας κλπ) εφόσον οι υπηρεσίες τους είναι αναγκαίες για τη λειτουργία μας και την εξυπηρέτηση σας. Όλοι οι συνεργάτες μας έχουν δεσμευτεί απέναντι μας με σύμβαση για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και δεσμεύονται να μην α αποκαλύπτουν  σε οποιονδήποτε άλλον.

Σε κάθε περίπτωση τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα διαβιβαστούν, πωληθούν ή γνωστοποιηθούν σε κανέναν  για λόγους εμπορικής προώθησης.

Διαβιβάσεις σε τρίτες χώρες

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε τρίτες χώρες εκτός ΕΟΧ ή σε διεθνείς οργανισμούς, που δεν απολαμβάνουν απόφαση επάρκειας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα δεδομένα της ιστοσελίδας μας φυλάσσονται σε ασφαλείς διακομιστές εντός της Ε.Ε.

Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

H GDPR-Group αναγνωρίζει ως σημαντικό ζήτημα το θέμα της ασφάλειας των δεδομένων και των συναλλαγών και για το λόγο αυτό λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας και εφαρμόζονται οι πλέον ενδεδειγμένοι τεχνικοί μηχανισμοί προστασίας του περιεχομένου, με στόχο να παρέχεται ένα όσο το δυνατόν ασφαλέστερο περιβάλλον για τους χρήστες, κατ’ εφαρμογή των αντίστοιχων νομοθετικών προβλέψεων.

H GDPR-Group προστατεύει τους επισκέπτες / χρήστες από τυχόν υποκλοπές στοιχείων με την μέθοδο κρυπτογράφησης.

Η κρυπτογράφηση ισχύει σε όλα τα στάδια και όλες τις διαδικασίες συναλλαγής και αποστολής προσωπικών δεδομένων-στοιχείων.

Υπερσυνδέσεις (Links)

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Η παρούσα δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ισχύει όσον αφορά στην πρόσβαση του χρήστη σε άλλες ιστοσελίδες. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε κάθε φορά την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας που εισέρχεστε. Ο εκάστοτε σύνδεσμος οδηγεί σε έναν διαφορετικό διαδικτυακό τόπο, η περιήγηση στον οποία υπόκειται στους όρους χρήσης του διαδικτυακού τόπου αυτού. Η GDPR-Group δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο και την πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων του διαδικτυακού τόπου που παρατίθεται με σύνδεσμο (link). Η πρόσβαση με τη χρήση των παρεχόμενων συνδέσμων στον εκάστοτε διαδικτυακό τόπο λαμβάνει χώρα με την αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του χρήστη.

Σε περίπτωση που οι υπερσύνδεσμοι της ιστοσελίδας μας οδηγούν σε ιστότοπους όπου παρουσιάζονται στο κοινό προστατευόμενα πνευματικά έργα, δεν φέρουμε ευθύνη για την περίπτωση που οι ιστότοποι αυτοί προβαίνουν σε παρουσίαση χωρίς την άδεια των δικαιούχων. Σε κάθε περίπτωση, η GDPR-Group δεν τοποθετεί ουδέποτε υπερσυνδέσμους με κερδοσκοπικό σκοπό και ελέγχει κατά το δυνατόν τους υπερσυνδέσμους αυτούς, ως προς τους ιστότοπους που οδηγούν, ώστε να μην παρουσιάζει προστατευόμενα έργα χωρίς την άδεια του δικαιούχου των πνευματικών ή συγγενικών τους δικαιωμάτων.

 

Ενημέρωση και τροποποίηση

Η GDPR GROUP διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί / επικαιροποιεί επιμέρους τμήματα της παρούσας Πολιτικής, χωρίς υποχρέωση σχετικής προηγούμενης ενημέρωσης σας. Παρακαλούμε να διαβάζετε πάντα την Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προτού χρησιμοποιήσετε τον διαδικτυακό μας τόπο, ώστε να ενημερώνεστε για την τρέχουσα έκδοση της Πολιτικής, σε περίπτωση που έχουν γίνει τυχόν τροποποιήσεις ή ενημερώσεις.

Τελευταία ενημέρωση της παρούσας Πολιτικής: Δεκέμβριος 2021

Σχετικά με την Πολιτική των Cookies δείτε εδώ.